Termékeink
 
 

Szoftverek

Indicator Access (INDA)

Az INDA a cég által fejlesztett mérlegkijelzőkhöz biztosít PC-s hozzáférést. A program soros porton keresztül kommunikál akár több kijelzőegységgel, lehetővé téve mérési adatok lekérdezését, feldolgozását. Rugalmas kialakítása lehetővé teszi a felhasználó igényeihez igazodó archiválási és nyomtatási funkciók megvalósítását.

Amennyiben több készüléket kívánunk a számítógéphez csatlakoztatni, ezt a mérlegkijelző RS-485 portjának használatával tehetjük meg. Ebben az esetben a számítógéphez egy RS-485 adaptert kell kapcsolnunk.

Jelenleg támogatott műszerek: ES-2000 elektronikus mérlegműszer

Az INDA legújabb verziója: INDA V1.1.4.1

Telepítés

A letölthető fájl egy önmagát kicsomagoló futtatható program. Letöltés után indítsuk el egy tetszőleges könyvtárból. Ekkor megjelenik egy információs lap, mely többek között tartalmazza az INDA verziószámát. A Continue gomb hatására az INDA elindítja a telepítő programot. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A felajánlott beállítások az esetek többségében megfelelőek, célszerű azokat elfogadni. A beállításokat a Next gombbal fogadhatjuk el és Finish gombbal fejezhetjük be a telepítést.

Scale Config (SConfig)

Az SConfig az INDA programcsomag kiegészítője. Segítségével a műszer nagyszámú paraméterének beállítása kényelmessé és egyszerűvé válik. Lehetőség van egy telepített mérleg kalibrációs és beállítási adatainak fájlba való mentésére ill. visszatöltésére.

Jelenleg támogatott műszerek:
ES-2000 elektronikus mérlegműszer

Az SConfig legújabb verziója:
SConfig V1.2.2.1

Telepítés

A letölthető fájl egy önmagát kicsomagoló futtatható program. Letöltés után indítsuk el egy tetszőleges könyvtárból. Ekkor megjelenik egy információs lap, mely többek között tartalmazza az SConfig verziószámát. A Continue gomb hatására az SConfig elindítja a telepítő programot. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A felajánlott beállítások az esetek többségében megfelelőek, célszerű azokat elfogadni. A beállításokat a Next gombbal fogadhatjuk el és Finish gombbal fejezhetjük be a telepítést.

Nyomtatás
© Copyright Emalog Kft.
webmaster@emalog.hu
 
Kalibráló súlyok Nyomatékmérés Darumérlegek Hordozható mérlegek Másodkijelzők Adatgyűjtő rendszerek Részegységek Nyomtatók Folyamatirányítás Kiegészítők Járműmérlegek Ellenőrző mérlegek Robbanásbiztos rendszerek Szoftverek Mérlegcellák Mérlegműszerek Kereskedelmi árszorzós mérlegek Padlómérlegek Asztali mérlegek Precíziós mérlegek