Termékeink
 
 

Mérlegműszerek

Hitelesíthető műszerek

ES-2000

részletes információ

Az Emalog ES-2000 ipari kivitelű digitális mérlegelektronika, melynek ES-2000-Ex változata robbanásveszélyes környezetben történő felhasználásra is alkalmas. Több tokozási változatban is rendelhető. A készülék programja az alapfunkciókon kívül válogató és adagolás-vezérlési lehetőségeket is biztosít. Kiemelkedő méréstechnikai paraméterei szélsőséges környezeti viszonyok között is megengedik (mérlegcellától függően) a 10000dd kijelzett felbontás kihasználását. A műszer kommunikációs szolgáltatásai már az alapkiépítés esetén is lehetővé teszik a hálózatban történő távfelügyeletet. Az opcionális Ethernet portnak köszönhetően az ES-2000 közvetlenül csatlakoztatható helyi Intranet hálózatokhoz. A piacon az első beágyazott WEB-szerverrel rendelhető mérlegműszer.

Opciók:
- Relé panel
- Optikai port (Ex kivitelben alapszolgáltatás)
- TCP/IP port

 

SBW-2

részletes információ

Az SBW-2 digitális mérlegműszer kedvező áron elérhető jelfeldolgozó egység, mely a szokványos mérlegtechnikai alkalmazásokhoz készült.

 

ES-120

részletes információ

Az ES-120 digitális mérlegműszer kedvező áron elérhető jelfeldolgozó egység, mely a szokványos mérlegtechnikai alkalmazásokhoz készült.

Az ES-120 négy darab 350 ohmos vagy nyolc darab 700 ohmos mérlegcellát táplálhat. A háromlépcsős digitális szűrő segítségével jó zajelnyomás, nagy stabilitás érhető el. A műszer kezelőfelülete 20mm-es LED kijelzőből és ötgombos fóliabillentyűzetből áll.

A két független adatátviteli port egyike a műszer vezérlését, konfigurációját, a másik a címkenyomtatást támogatja. Egy ingyenes szoftver segítségével a mérlegműszer PC-ről is konfigurálható, sőt a címkeformátum szerkesztésére is lehetőség van.

 

IQ plus 355

részletes információ

Az IQ plus 355 általános ipari felhasználásra szánt műszer, amely az IP66 rozsdamentes acél tokozás révén jól ellenáll a legmostohább környezeti hatásoknak is. A nagyméretű 6 számjegyes LED kijelző, nagy távolságból is jó olvashatóságot biztosít.

A két független kommunikációs port teljes távirányítást és nyomtató-formátum programozást tesz lehetővé. Két - maximum 300 karakteres - nyomtató címke formátum tárolható, melyek segítségével igen összetett mérlegjegyek készíthetők. A műszer 8db 350-ohmos mérlegcella meghajtására képes. Az öt-gombos kiépítésnek köszönhetően kezelése egyszerű.

 

IQ plus 710

részletes információ

Amellett, hogy az IQ 710 kiemelkedően jó méréstechnikai tulajdonságokkal rendelkezik, számos olyan programozási lehetőséget is kínál, melyek túlmutatnak a hétköznapi alkalmazásokon. A 710 ennek ellenére könnyen kezelhető műszer. Fontos jellemzője a nagyméretű VFD kijelző és a döntött alfa-numerikus billentyűzet. A felhasználónak 16 karakteres azonosítók tárolására van módja. Receptek szerinti adagolásnál, és egyéb, -vezérlést igénylő - műveleteknél nagy előnyt jelent a négy betáplálható makró program, melyek egyenként 30 lépéses műveletsor gyors végrehajtását biztosítják.

 

920i

részletes információ

A 920i a Rice Lake Weighing Systems csúcsmodellje. A cég első programozható mérlegműszere, mely egyesíti a kitűnő felhasználói felületet, a teljes rugalmasságot és a rendkívüli feldolgozási teljesítményt egy közönséges mérlegműszer egyszerűségével.

A 920i nagyméretű kékszínű LCD kijelzővel rendelkezik, melyen a megjelenített adatok mérete szabadon változtatható. A grafikus kijelzőnek köszönhetően ikonok, grafikonok, folyamat sémák is megjeleníthetők. A konfiguráció kényelmes menük segítségével az előlapról is elvégezhető, de az iRevTM szoftver MS Windows környezetben is lehetővé teszi ugyanezt. A 920i-be felhasználói programok tölthetők le, melyeknek köszönhetően a műszer valósidejű irányítási feladatok ellátására is képes. A rendelkezésre álló hardver erőforrások akár sokcsatornás nagysebességű (960 minta /mp) mérlegrendszerek számításigényét is kiszolgálják.

 

Egyéb műszerek

IQ plus 310 A

részletes információ

Az IQ plus 310A IP54-es acél dobozolású készülék. Az öt-gombos kezelőfelület és a fényes, jól látható kijelző kényelmes használatot biztosít. A kezelőfelület gombjainak távolról történő vezérlését ill. a billentyűzet tiltását két digitális bemenet teszi lehetővé.

Az IQ plus 310A másodpercenként 50 mérést végez. A készülék két soros porttal rendelkezik, melyek biztosítják a kapcsolatot olyan külső egységekkel, mint pl. nyomtató, vagy számítógép.

 

ES-520

részletes információ

Alapvetően folyamatirányítási, adagolási és ellenőrző alkalmazásokra tervezett mérlegkijelző. Táblaműszer változata rendkívül helytakarékos, ugyanakkor a hátlapon található csatlakozások kényelmesen hozzáférhetők. Előlapi kialakítása lehetővé teszi az IP67 védettségű beépítést. A műszer festett acél dobozzal, asztali változatban is rendelhető.
Az 520-as beépíthető illesztőkártyák segítségével Allen-Bradley Remote I/O, DeviceNet, Profibus DP vagy Ethernet hálózatokhoz is könnyen illeszthető.
A műszer nagy fényerejű VFD kijelzővel készül, a súlykijelzés 20 mm-es számjegyekkel történik. 16 karakterből álló programozható szöveges üzenetek hatékony támogatást nyújthatnak a kezelőnek a mérési feladat elvégzése során. Az 5 darab előlapi nyomógomb számos kiegészítő funkció elvégzésére is konfigurálható (pl. határértékek beállítása). Az 520-as ideális választás olyan egyszerű folyamatvezérlések megvalósításánál, melyek még nem igényelnek komolyabb kapacitású programozható logikát (PLC-t), de már megkövetelik az adagoló és válogató funkciók, bemérési műveletek testre szabását.

 

IQ plus 810

részletes információ

Az IQ plus 810 egy nagy teljesítményű digitális mérlegműszer, mely IP-65-ös védettségű tokozással készül. Az előlapon teljes szám-billentyűzet található. A nagyméretű kék kijelző távolról is jól látható. A RATTLETRAP vibráció-csökkentő technológia csökkenti a keverőgépek, darálók, targoncák és egyéb ipari környezetben előforduló vibrációs források hatását.

Az IQ plus 810 nagy belső felbontásának köszönhetően igen precíz mérésekre is használható, miközben komplex adagolási és keverési funkciók irányítására is alkalmas. A készülék programozható határértékei lehetőséget biztosítanak bonyolult adagolási folyamatok vezérlésére. Az alapkiépítés 20 tárolható határértékkel, 4 digitális kimenettel és 3 digitális bemenettel rendelkezik. A másodpercenkénti 100 mérés ideális olyan alkalmazásoknál, mint a nagy sebességű zsáktöltés, gyors válogatás, vagy a több lépéses adagolás.

 

ES-101

részletes
információ

Az ES-101 az Emalog Kft. OMH hitelesítést nem igénylő alkalmazásokhoz szánt műszere. IP-65-ös ABS műanyag dobozolással készül, négy előlapi gombbal és LCD kijelzővel. Kijelzett felbontása 3000dd vagy 6000dd konfigurációtól függően. Egycellás platformmérlegekhez vagy ipari erőmérésre történő felhasználásra ajánljuk. Kis fogyasztásának köszönhetően telepes táplálása is könnyen megoldható (6 VDC).

 

EAT-02
Távadó

részletes információ

Az EAT-02 egycsatornás ipari távadó, mely közvetlenül csatlakoztatható mérlegcellákhoz
(4-vezetékes bekötéssel). Két változatban készül: 0-5 VDC feszültség és 0-20 mA áramkimenettel. Az érzékenység, ofszet, valamint a cella tápfeszültsége mindkét változatnál potenciométerekkel állítható be a kívánt értékre. Tipikusan a 0.1 %-nál nagyobb pontosságot nem igénylő alkalmazásokhoz használható, mint erősítő/távadó interfész. Segítségével a folyamatműszerezésben alkalmazott mérlegcellák könnyen illeszthetők
PLC-k bemeneteihez, vagy egyéb precíziós előerősítőt nem tartalmazó analóg jelfeldolgozó egységek A/D csatornáihoz. Dobozolásuk IP-66 védettségű (alumínium öntvény).

Nyomtatás
© Copyright Emalog Kft.
webmaster@emalog.hu
 
Kalibráló súlyok Nyomatékmérés Darumérlegek Hordozható mérlegek Másodkijelzők Adatgyűjtő rendszerek Részegységek Nyomtatók Folyamatirányítás Kiegészítők Járműmérlegek Ellenőrző mérlegek Robbanásbiztos rendszerek Szoftverek Mérlegcellák Mérlegműszerek Kereskedelmi árszorzós mérlegek Padlómérlegek Asztali mérlegek Precíziós mérlegek