Termékeink
 
 

Adatgyűjtő rendszerek

 

Mérleghálózat Etherneten

A készülék egy mikrokontroller alapon megvalósított közvetlen Intranet-re csatlakoztatható programozható ipari adatgyűjtő terminál. A LANTerm-600 azt a gyakran felmerülő feladatot oldja meg, hogy a mérlegeléskor járulékos felhasználói és termékadatokat is el kell juttatni egy központi adatbázisba. Az újdonságnak számító berendezés Internet technológia felhasználásával biztosítja a rugalmas kapcsolatot az adatbázis központi szervere és a mérleges munkahelyek között. Mérlegeken kívül adatokat fogadhat más soros porttal rendelkező vagy PS2-es eszközöktől: billentyűzetről, vonalkódolvasóról (pl. kezelő azonosítója, eszközök azonosítója, stb.). A terminál jelenlegi változata három mérleg kezelésére képes, IP66-os védelmének köszönhetően élelmiszer- és vegyipari felhasználásokra is alkalmas (lemosható).

LANTerm-600

 

Adatgyűjtő szerver Flash memóra kártyával

DATPump

Az Emalog Kft. 2003 végén megjelentte új TCP/IP alapú adatgyűjtő eszközét a DATPump-ot. A beágyazott Ethernet vezérlővel rendelkező kisméretű modul képes Flash memória kártyán (Multi Media Card vagy Secure Digital Card) akár több száz megabyte információ tárolására és kezelésére. A fájlszerverként működő készülék WEB felületen konfigurálható. A PC kompatibilis fájlrendszeren tárolt adatokat FTP és WEB kiszolgálóként teszi hozzáférhetővé a bejelentkező felhasználók jogosultságának megfelelően. Fontos alkalmazási területe a soros porttal rendelkező mérőeszközökről történő adatgyűjtés és naplózás.

 
Nyomtatás
© Copyright Emalog Kft.
webmaster@emalog.hu
 
Kalibráló súlyok Nyomatékmérés Darumérlegek Hordozható mérlegek Másodkijelzők Adatgyűjtő rendszerek Részegységek Nyomtatók Folyamatirányítás Kiegészítők Járműmérlegek Ellenőrző mérlegek Robbanásbiztos rendszerek Szoftverek Mérlegcellák Mérlegműszerek Kereskedelmi árszorzós mérlegek Padlómérlegek Asztali mérlegek Precíziós mérlegek